Kebab-jelenség

 2009.11.20. 16:54

Dani mindig borjúhússal eszi, mert azt mondja, annak van íze. Én pont emiatt az íz miatt utálom. Nem szeretem, ha a húsnak állatíze van. Viszont mikor mulatság után hazafelé, és eszünk valami gíroszt, valahogy csak meg kell kóstolnom az övét is mindig. Itt borjúból kérem.

Címkék: kaja okosság

A bejegyzés trackback címe:

https://parisok.blog.hu/api/trackback/id/tr771540076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása