Sehogy.

 

Amúgy móka volt, a hagyománnyal ellentétben el sem vesztem idén, de legalább belépőt sem vettem, egy hamis kolikártyát és egy doboz cigit veszítettem el és nem költöttem egy fillért sem a buliban, viszont mindig volt sör a kezemben, már amennyire emlékszem, és még valami zsíroskenyér is rémlik, amit a Petya lopott nekünk. Reggel fini volt tőle a szám.

Jövőre szervezni akarok egy sajátot, ahova mindenkit elhívok, akit akarok, hogy ott legyen, és ők is mindenkit elhívnak, akiket akarnak, hogy ott legyen, meg azok is jöhetnek, akiket csak kifelejtünk, de olyan nincs. Mint amilyet Barbiék csináltak idén. Biztos nem volt egyszerű.

Az a baj, hogy az idei móka is csak azért volt jó, mert semmit sem vártam tőle a végén.

A bejegyzés trackback címe:

https://parisok.blog.hu/api/trackback/id/tr671640767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sérooo 2010.01.17. 13:26:38

Két napa alatt is lehetséges volt megszervezni a szilvesztert. Össze is jött, meg volt teremtve minden feltétel. Csak éppen az emberek (akik egyébként ígérték hogy jönnek) hanyagsága vagy bizalmatlansága ("úgyse tudjátok megcsinálni"-nem is tudom kitől hallottam ezt) folytán nem voltunk elegen. A tanulság a következő: Lehet 2 nap alatt szilvesztert szervezi, csak kicsit jobban kell bízni azokban akik elvállalják!

Surmó 2010.01.17. 14:03:23

@Sérooo: oké bébi :) akkor bízzunk magunkban és nyaraljuk végig a nyarat.
süti beállítások módosítása